• facebook
  • tiktok (2)
  • linkedin

Chengdu Yiwei New Energy Automobile Co., Ltd.

nybanner

Klar og forfriskende en sommer, bekymringsfri operasjoner

Med ankomsten av brennhete sommerdager øker bruksfrekvensen for vann og avfallsbiltyper i miljøer med høy temperatur. Det er også en større etterspørsel etter rettidig kjøling av kjøretøyklimaanlegg, og den forestående regntiden krever at kjøretøy opprettholder stabile driftsforhold. For å sikre bekymringsfri kjøretøydrift og optimalisere produktoppgraderinger gjennom ettersalgstjenester, har Yiwei lansert "Moving Forward with Gratitude" sommerdør-til-dør-turtjeneste for premiumkunder i Sichuan-regionen. Yiweis dør-til-dør turtjeneste har utvidet seg fra Chengdu til premiumkunder i hele Sichuan, og dekker et bredere spekter og gir mer omfattende tjenester.

4.Tydelig og forfriskende en sommer bekymringsfri operasjon

Yiweis profesjonelle ettersalgsserviceteam gir dør-til-dør turtjenester, og sparer brukere for tid og energi ved å eliminere behovet for at de selv skal besøke reparasjonsstasjoner. En omfattende inspeksjon av brukernes kjøretøy utføres, inkludert men ikke begrenset til klimaanlegget, kraftsystemet, kjøretøyets utseende, elektriske systemer og driftskomponenter, for å sikre at kjøretøyene kan fungere normalt i de høye temperaturene om sommeren. Gratis reparasjons- eller erstatningstjenester tilbys for enhver komponentslitasje eller skade som oppdages under inspeksjonsprosessen.

4.Tydelig og forfriskende en sommer bekymringsfri operasjon1 4.Tydelig og forfriskende en sommer bekymringsfri operasjon2 4.Tydelig og forfriskende en sommer bekymringsfri operasjon3 4.Tydelig og forfriskende en sommer bekymringsfri operasjon4

Dør-til-dør turserviceteamet gir også brukere veiledning og sikkerhetsopplæring. Sommerveiledning for kjøretøy hjelper brukere med å bedre takle sanitærdrift og kjøreutfordringer i høytemperaturvær. Sikkerhetsopplæring inkluderer nøkkelpunkter som forholdsregler ved lading, parkering, kjøring og nødhåndtering i varmt vær, noe som gjør det mulig for sjåfører å raskt og effektivt løse plutselige situasjoner og sørge for sikker og effektiv drift.

4.Tydelig og forfriskende en sommer bekymringsfri operasjon5 4.Tydelig og forfriskende en sommer bekymringsfri operasjon6 4.Tydelig og forfriskende en sommer bekymringsfri operasjon7

I tillegg til å tilby profesjonelle og grundige tjenester, gjennomfører dør-til-dør-turserviceteamet også tilfredshetsundersøkelser med kunder på dette tidspunktet, samler oppriktig deres meninger og utforsker deres underliggende behov og forventninger grundig. Ved å bruke tilbakemeldinger fra kunder kan vi raskt identifisere mangler i tjenestene og gi viktige referansepunkter for optimalisering av kjøretøyfunksjoner, oppgradering av modeller og mer. Vi vil fullt ut utnytte disse dataene til å kontinuerlig innovere og møte de ulike behovene til våre kunder.

4.Tydelig og forfriskende en sommer bekymringsfri operasjon9 4.Tydelig og forfriskende en sommer bekymringsfri operasjon10

Som svar på de sviende utfordringene som sanitetsarbeidere står overfor om sommeren, har Yiwei implementert en rekke pleietiltak, som gir kjøleverktøy som vannflasker, hatter, håndklær og vifter for å hjelpe dem å slå varmen mens de i stillhet vokter rensligheten i byen. miljø.

I løpet av sommerens dør-til-dør-turservice-aktivitet planlegger Yiwei å besøke over 70 kunder i Sichuan-regionen og inspisere og vedlikeholde nesten 200 kjøretøy. Vi håper å gi brukerne praktiske og effektive serviceopplevelser gjennom dør-til-dør turtjenester, og demonstrerer vår dype oppmerksomhet til kundenes behov og vår kontinuerlige jakt på service og kvalitet. Yiwei vil fortsette å strebe etter å forbedre alle aspekter av tjenestene våre og skape en bedre opplevelse av kjøretøybruk for kundene våre.

Kontakt oss:

yanjing@1vtruck.com +(86)13921093681

duanqianyun@1vtruck.com +(86)13060058315


Innleggstid: 13. juni 2024